Sportverlichting
Licht is altijd in beweging
Snelle productie-en levertijd
Ook voor kleine productieseries
Volledige focus op maatwerk
Nederlands design en eigen ontwikkelproces

De juiste verlichting voor sport

De kwaliteit van verlichting heeft een enorme invloed op de prestaties, sfeer en ervaring tijdens het sporten. Sport kent veel verschillende soorten complexen en accommodaties. De oplossingen op het gebied van verlichting vragen daarom altijd om unieke armaturen. Eén ding is zeker, de verlichting moet optimaal zijn tijdens het sporten. Ontdek de kracht van perfecte verlichting in sportcomplexen. Bij Luxor Licht begrijpen wij de impact van goede sportverlichting: verbeterde prestaties, verhoogd comfort en energie-efficiëntie. Onze maatwerkoplossingen versterken veiligheid en bieden een optimale sportervaring.

Maak kennis met ons assortiment sportarmaturen

Productiepartner voor sportverlichtingVan ontwerp naar productie...

Wij zijn expert op het gebied van maatwerk lichtsystemen voor sporthallen, sportzalen en gymzalen met de hoogste kwaliteitstandaard. Luxor Licht armaturen worden samen met u ontworpen en in korte tijd en dichtbij voor u op maat geproduceerd. Op deze manier creëren wij samen met onze partners waardevolle lichtoplossingen.

Door de specifieke behoeften van de gebruiker te inventariseren zijn wij in staat om van ontwerp naar productie altijd de juiste lichtoplossing te leveren. Dit doen wij als productpartner en zo maken wij uw lichtoplossing waardevol.

  • Perfect afgestemde lichtoplossing voor sportcomplexen
  • Ontworpen voor gelijkmatige en heldere verlichting
  • Armaturen voor specifieke eisen van sportfaciliteiten
  • Ontworpen voor gelijkmatige en heldere verlichting

Deze sportcomplexen gingen u voor...

Normen & eisenEssentieel bij het verlichten van uw sportcomplex

Er zijn tal van factoren die een bepalende rol hebben om te komen tot de juiste verlichting voor uw sportcomplex. Zo is het allereerst belangrijk om vast te stellen welk type sportlocatie het betreft. Gaat het om een sportzaal of gymzaal of moet er rekening gehouden worden met sporthallen? Uiteindelijke bepaald de vastgestelde norm het gewenste lichtbeeld voor iedere type sportcomplex. Deze normen zijn vastgesteld door de Europese Unie en liggen vast onder de noemer NEN-EN 12464-1:2011. Verder staan hierin ook criteria op het gebied van lichtsterkte, lichtkleur, lichthinder en gelijkmatigheid. Naast licht technische eisen dienen sportarmaturen ook aan andere eisen te voldoen. Hierbij kan gedacht worden aan de slagvastheid en stootvastheid van armaturen bij meer intensieve sporten. Maar ook energie-efficiëntie, onderhoudsvriendelijkheid en veiligheid zijn belangrijke onderdelen bij het selecteren van het juiste sportarmatuur.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?Neem vrijblijvend contact met ons op.

    Naam
    Emailadres
    Bericht