Snelle productie- en levertijd
Ook voor kleinere productseries
Volledige focus op maatwerk
Nederlands design en eigen ontwikkelproces

Inventarisatie van lichtWij brengen uw projectwensen in kaart

Op basis van een grondige analyse van de huidige lichtsituatie bieden wij een op maat gemaakt lichtadvies om deze te optimaliseren naar de gewenste situatie. Dit wordt gestructureerd uitgevoerd in verschillende stappen. Dit om ervoor te zorgen dat de uiteindelijke lichtoplossing voldoet aan de specifieke behoeften en doelstellingen van het  project en van de gebruikers.

Lichtinventarisatie voor iedere toepassingMet een grondige inventarisatie brengen wij uw wensen en behoefte richting uw lichtoplossing in kaart

Onze werkwijze tijdens lichtinventarisaties

Allereerst gaan wij graag in gesprek om een duidelijk inzicht te krijgen in de specifieke eisen, doelstellingen en verwachtingen met betrekking tot de verlichting van het project. Hierbij worden de uitdagingen, wensen en esthetische voorkeuren besproken. Eventueel tijdens een (locatie)bezoek worden de bestaande lichtomstandigheden in kaart gebracht. Hierbij worden factoren zoals daglicht, bestaande armaturen, lichtniveaus, kleurtemperatuur, en eventuele problemen zoals schaduwen of verblinding bekeken. Deze analyse vormt de basis voor lichtoptimalisatie. Op basis van de verzamelde informatie wordt een lichtoplossing geformuleerd in de vorm van lichtadvies en armaturenadvies.

Vraag vrijblijvend een lichtinventarisatie aanOnze medewerkers staan dagelijks voor u klaar...

    Naam
    Emailadres
    Bericht