Maatwerkverlichting
Tailormade lichtoplossingen voor iedere toepassing
Snelle productie-en levertijd
Ook voor kleine productieseries
Volledige focus op maatwerk
Nederlands design en eigen ontwikkelproces

Verlichting op maat geproduceerd

Standaardverlichting voldoet niet in alle gevallen aan de specifieke wensen uit de ontwerpfase. Ook unieke projecteisen zoals maatvoering of wet- en regelgeving kunnen hier aan bijdragen. Dit vormt een uitdaging voor u als projecteigenaar.

Maatwerkverlichting vraagt een hoog kennisniveau van ontwerp naar productie. Bij Luxor Licht begrijpen wij het omzetten van unieke wensen en behoeften naar maatwerkproductie. Onze kracht is het bieden van hoogwaardige tailormade verlichtingsoplossingen met een snelle productie- en levertijd, ook voor kleinere series.

Maak kennis met ons assortiment armaturen

Van unieke vraag naar lichtoplossingMaak kennis met de mogelijkheden van maatwerkverlichting

Door op te treden als uw productiepartner biedt Luxor Licht aan u de optimale maatwerkoplossingen. Wij nemen u met onze kennis en ervaring stap voor stap mee in ons proces van innovatieve oplossingen. Aandachtig luisteren naar u als opdrachtgever om uw verlichtingsbehoeften te vertalen naar maatwerkoplossingen. Van inventarisatie tot productieontwerp en van snelle productie tot aftersales.

Wij bieden maatwerk armaturen op het gebied van verschillende kenmerken. Van afmetingen, RAL-kleur, afscherming tot stekkerbare aansluitingen en ventilatie. Maar, ook op het gebied van licht technische kenmerken gaan wij graag aan de slag. Hierbij kan gedacht worden aan lumenoutput, lichtkleur en kleurweergave. Tailormade lichtoplossingen die naadloos in uw projectontwerp passen.

 • Aangepaste lichteigenschappen voor unieke projectwensen
 • Naadloze integratie met passende afmetingen
 • Eenvoudige installatie met Plug & Play verlichting
 • Unieke en ideale afschermingstype voor uw lichtoplossing
 • Aangepaste kleurbehuizing naar wens
 • Optimale luchtcirculatie met ventilatie- en plenum afzuigingssystemen

Unieke lichteigenschappen

Op basis van de vastgestelde normen & eisen kunnen de lichteigenschappen op maat ingeregeld worden. Hierbij is het belangrijk om rekening te houden met het type ruimte dat verlicht dient te worden, en de hoeveelheid benodigde of aanwezige armaturen. De lumenoutput, lichtkleur (Kelvin) en kleurweergave (CRI) zijn eigenschappen waarmee wij geschikt licht op maat kunnen creëren voor ieder type ruimte.

Passende afmetingen

Licht op maat met specifieke afmetingen. Ongeacht de diverse specificaties en eisen zijn wij in staat om armaturen te produceren die naadloos passen binnen iedere gewenste omgeving en afmeting. Op deze wijze zijn wij de ideale productpartner voor talloze OEM-fabrikanten met de meest uiteenlopende wensen en behoeften. Onze productieprocessen zijn ontworpen om aan de meest specifieke eisen van OEM-fabrikanten te voldoen. Dit ongeacht de grootte van de benodigde aantallen armaturen.

Plug & Play verlichting

Een meerwaarde is het volledig compleet maken de armaturen voor installatie. Het plug & play aanleveren van de verlichting zorgt voor efficiëntie en vereenvoudiging van het installatieproces. Het grootste voordeel hierin is kosten en tijdsbesparing bij de montage. Doordat de armaturen volledig worden geassembleerd en geconfigureerd volgens de specificaties van de opdrachtgever, elimineren wij de noodzaak voor extra handelingen tijdens de installatie. Opdrachtgevers kunnen op deze manier de productieprocessen verbeteren.

Meer over onze diensten?

De ideale afschermingstype

Voor armaturen zijn er veel verschillende afschermtypes. Voorbeelden zijn opaal, prisma, transparant, reflector en raster. Onze maatwerk mogelijkheden, afgestemd op de verschillende types afscherming, bieden de perfecte oplossing voor diverse toepassingsmarkten. Op basis van specifieke projectwensen, normen en eisen zorgen wij met ons productieproces voor het minimaliseren van lichtverstrooiing en het optimaliseren van de lichtstroom.

Kleur behuizing naar wens

Maatwerk verlichting op basis van oneindig verschillende RAL kleuren. Het maakt het mogelijk om verlichting te integreren als een essentieel onderdeel van het algehele ontwerp. Hierdoor integreren de functionaliteit en de esthetiek van de omgeving naadloos. Op deze manier zijn de armaturen niet alleen een lichtbron, maar een integraal onderdeel van de totale beleving.

Optimale luchtcirculatie

Integratie van lichtarmaturen met ventilatie- en afzuigsystemen komt steeds vaker voor. Maatwerkaanpassingen op basis van vorm en grootte zijn mogelijkheden om zowel licht als overige gebouwsystemen te integreren in verschillende toepassingsruimten. Op basis van een technisch ontwerp gaan wij voor u aan de slag, alvorens wij ons productieproces in gang zetten.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?Neem vrijblijvend contact met ons op.

  Naam
  Emailadres
  Bericht