Ons verhaalBetrouwbare en servicegerichte productpartner

Luxor Licht is dé specialistische productpartner op het gebied van projectverlichting. Het bieden van de juiste verlichtingsoplossingen en de kwaliteit van de geleverde producten, vormen de basis van Luxor Licht voor het opbouwen van langdurige relaties en continuïteit. De kracht van Luxor Licht is het bieden van hoogwaardige tailormade verlichtingsoplossingen met een snelle productie-en levertijd. Wij zijn er voor iedereen. Ook voor kleinere series lichtproducten.

Luxor Licht is een echt Nederlands bedrijf, opgericht in 2006. Zo beheren wij een eigen ontwikkelproces met een volledig Nederlands design, inclusief productie binnen de Europese Unie. Dit leidt tot veel referenties en vertrouwen van de klant in onze organisatie. De basis bestaat uit langdurige samenwerkingen met hoogstaande leveranciers van lichtcomponenten.

Onze identiteit kenmerkt zich door vakkundigheid. Wij streven naar het hoogste kennisniveau, van productontwerp naar productie. Dit doen wij door oplossingsgericht te handelen door in te spelen op de wensen & behoeften van onze klanten. Door effectief samen te werken binnen de gehele keten verzorgen wij een oplossing met waarde. Van klantvraag tot en met aftersales.

Wij hebben de visie en drijf om te binden. Luxor Licht is de lichtspecialist en producent voor maatwerk armaturen en lichtrenovatie. Onze oplossingen helpen onze opdrachtgevers bij het realiseren van succesvolle klantrelaties. Wij hechten waarde aan sterke en duurzame relaties met onze klanten, partners en leveranciers. Samen werken we aan het realiseren van productlijnen en het creëren van positieve en langdurige samenwerkingsverbanden.

Wij maken uw lichtoplossing waardevol. Een missie met impact. Samen met onze partners creëren wij waardevolle lichtoplossingen. Oplossingen die door onze betrokkenheid en kennis de wereld en onze leefomgeving verbeteren. Wij zijn expert op het gebied van maatwerk lichtsystemen met de hoogste kwaliteitstandaard. Luxor Licht armaturen worden samen met u ontworpen en in korte tijd en dichtbij voor u geproduceerd. Met onze expertise streven wij ernaar om duurzame relaties te onderhouden, te verdiepen en uit te bouwen.

Maak kennis met onze productoplossingen