Snelle productie-en levertijd
Ook voor kleine productieseries
Volledige focus op maatwerk
Nederlands design en eigen ontwikkelproces

Maatwerk plafondverlichting

Maatwerk plafondverlichting zijn specifiek ontworpen armaturen welke gemonteerd worden in verschillende soorten plafondconstructies. Op maat gemaakte plafondverlichting zorgt voor een naadloze afwerking binnen ieder plafondsysteem. Hierbij wordt allereerst altijd gekeken of het om een renovatie- of nieuwbouwproject gaat. Daarnaast is het belangrijk om vast te stellen welke type plafond er aanwezig is of gaat zijn. Dit bepaald of er behoefte is aan inbouw-, opbouw- of inlegarmaturen. De maatwerk oplossingen van Luxor Licht zorgen er voor dat de verlichting altijd voldoet aan de unieke eisen van elke ruimte en type plafond.

Maak kennis met ons assortiment

Productiepartner voor plafondverlichtingVan ontwerp naar productie...

Wij zijn expert op het gebied van maatwerk lichtsystemen voor verschillende plafondsystemen met de hoogste kwaliteitstandaard. Luxor Licht armaturen worden samen met u ontworpen en in korte tijd en dichtbij voor u op maat geproduceerd. Op deze manier creëren wij samen met onze partners waardevolle plafondverlichting.

Door de huidige lichtsituatie binnen het plafond en de specifieke behoeften van de gebruiker te inventariseren zijn wij in staat om van ontwerp naar productie altijd de juiste lichtoplossing te leveren. Dit doen wij als productpartner en zo maken wij uw lichtoplossing waardevol.

  • Perfect afgestemde lichtoplossing voor ieder plafondsysteem
  • Ontworpen voor gelijkmatige en heldere verlichting
  • Consistent en helder licht door het juiste lichtadvies
  • Maatwerk armaturen voor inleg, inbouw en opbouw plafondsystemen

Systeemplafond verlichting

Maatwerkverlichting wat speciaal is ontworpen voor integratie in systeemplafonds zorgt voor een naadloze afwerking van een ruimte. Het versterkt echter niet alleen het uiterlijk, maar goede systeemplafond verlichting zorgt vooral voor een optimale lichtverdeling zonder verblinding. Dit draagt bij aan een comfortabele en productieve werkomgeving. Ook biedt het flexibiliteit en gemak bij installatie en onderhoud. Hierdoor worden operationele acties tot een minimum beperkt. Energie-efficiënte oplossingen zoals Luxor Licht LED panelen verminderen de energiekosten en dragen bij aan een duurzame bedrijfsvoering. Door te voldoen aan alle veiligheidsnormen en verlichtingsvoorschriften, zorgt systeemplafondverlichting voor een veilige en goed verlichte ruimte.

Klimaatplafondverlichting

Klimaatplafonds worden vandaag de dag vaak toegepast binnen moderne utiliteitsgebouwen. Het integreren van de geschikte verlichting binnen een klimaatplafond is essentieel. De beheersing van klimaat en verlichting dient hand in hand te gaan binnen moderne gebouwen. Dit type verlichting is dan ook speciaal ontworpen om perfect samen te gaan binnen met klimaatplafonds, die zowel verwarmings- als koelingselementen bevatten. De belangrijkste functie van klimaatplafondverlichting is het vinden van een optimale balans tussen lichtcomfort en temperatuurregeling. Een goede verhouding draagt bij aan een productieve werkomgeving. Nauwkeuring plaatsing dient voor een gelijkmatige lichtverdeling te zorgen, zonder de prestaties van het klimaatplafond te belemmeren. Bovendien dragen energie-efficiënte LED armaturen van Luxor Licht bij aan lagere operationele kosten en een vermindering van de ecologische voetafdruk.

Sportplafondverlichting

Verlichting is een essentieel onderdeel binnen sportfaciliteiten. Het heeft immers direct invloed op de prestaties van de sporters, of de beleving van toeschouwers. Vaak wordt de verlichting binnen sportfaciliteiten bevestigd binnen het plafonds. Dit zijn geen plafondsystemen die doorgaans gebruikt worden in andere ruimtes. De plafondsystemen binnen sportzalen dienen stoot- en balvast te zijn. Ook dienen ze bij te dragen aan de kwaliteit van de akoestiek. Hetzelfde geldt voor de verlichting binnen sportplafonds. De gespecialiseerde sportverlichting van Luxor Licht is ontworpen om te voldoen aan de strenge eisen van sportomgevingen, zoals hoge plafonds en grote open ruimtes. Daarnaast is het van belang om gelijkmatig, helder en schaduwvrij licht te bieden. Dit draagt sterk bij aan de zichtbaarheid en veiligheid tijdens sportactiviteiten.

Cleanroom plafondverlichting

De strikte en hoge eisen op het gebied van zuiverheid & hygiëne in een cleanroom zijn niet te vergelijken met andere ruimtes. Dit betekent veel voor de afscherming van de ruimte. Plafondverlichting is dan ook een cruciaal onderdeel hierin. Een cleanroom wordt vaak gebruikt in sectoren zoals de farmaceutische industrie, biotechnologie, en halfgeleiderfabricage. Dit zijn omgevingen waarin de kleinste verontreiniging schadelijk is. Naast het feit dat verlichting dus dient bij te dragen aan de minimalisatie van stofdeeltjes, moet het ook bijdragen aan de werkkwaliteit. De verlichting in een cleanroom moet voldoen aan de hoogste normen van helderheid en kleurweergave. De cleanroom armaturen van Luxor Licht zijn hier een duurzame oplossing voor. Deze armaturen minimaliseren de warmteafgifte zodat de temperatuur en luchtstroom niet beïnvloed wordt.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?Neem vrijblijvend contact met ons op.

    Naam
    Emailadres
    Bericht