NTS is een eerstelijns contract manufacturer. Zij ontwikkelen, produceren, assembleren en testen geavanceerde (opto-)mechatronics systemen en mechanische modules. In opdracht van WeissTechnik Nederland heeft Luxor Licht op basis van lichtadvies opdracht gekregen voor het leveren van duurzame LED cleanroom armaturen.

Het project is verdeeld in drie fases met een oppervlakte van ruim 1.700m2 en varieert van ISO klasse 6 t/m 8. Hierbij is de verlichtingseis 1000 LUX op werkhoogte in alle ruimtes. Een uitdagende taak omdat diverse ruimtes verschillende plafondhoogtes bevatten. Deze uitdaging zijn wij natuurlijk aangegaan. Na een grondige lichtberekening hebben wij gekozen voor ons armatuur Clean inleg GLASS IP54. Door dit armatuur in verschillende vermogens en afmetingen op de juiste plaatsen te positioneren hebben wij kunnen voldoen aan alle eisen.

Momenteel zijn ze bezig met de implementatie van de laatste fase. Naar verwachting zal het totale project medio september dit jaar worden afgerond. Wij zijn benieuwd naar het eindresultaat!

Vraag gratis uw lichtoplossing aan. Wij nemen vrijblijvend contact u op. Onze medewerkers staan voor u klaar.

  • Wij horen graag uw wensen & behoeften
  • Wij gaan kosteloos voor u aan de slag
  • Wij geven vrijblijvend lichtadvies op maat