Industrieverlichting

Industrie

De industrie is in de laatste jaren erg veel veranderd. Mede door de verschillende maatregelen die zijn getroffen vanuit de overheid. Zoals het verminderen van de CO2-uitstoot en het nemen van energiebesparende maatregelen. In de wet milieubeheer staat bijvoorbeeld dat bedrijven verplicht zijn om energiebesparende maatregelen te nemen als deze binnen 5 jaar kunnen worden terugverdiend. Uit onderzoek is gebleken dat het vervangen van de huidige verlichting naar LED, één van de meest gekozen opties is.

De LED verlichting van LUXOR LICHT is energiezuinig en gaat vele malen langer mee dan conventionele verlichting. Het verlagen van energiekosten kan een belangrijke invloed hebben op de winstgevendheid van uw bedrijf. Daarnaast is het natuurlijk van groot belang om per werkplek de juiste verlichting toe te passen. Goede verlichting draagt bij aan meer veiligheid en speelt een belangrijke rol in bij het welzijn van de medewerkers, wat weer resulteert in een hogere productiviteit.

Onze industriearmaturen voldoen aan de eisen van RVO en komen dus in aanmerking voor Energie-investeringsaftrek (EIA). Deze regeling levert gemiddeld 11% voordeel op. LUXOR LICHT informeert u graag over de verschillende mogelijkheden.


Hulp nodig bij de keuze voor uw industrieverlichting?

Contact