INNOSPORTLAB 's-Hertogenbosch

IMG 3262 (3)
Sportlab Edited
Sportlab Edited (2)
ORKAN 3G LED LOUVRE

Projectinformatie:

LUXOR LICHT heeft op basis van advies maatwerk LED armaturen geleverd voor de kantoorruimte van het InnoSportLab te 's-Hertogenbosch. 

Voordat de oude conventionele TLD armaturen werden vervangen is LUXOR LICHT gevraagd een advies uit te brengen voor een maatwerk LED verlichtingsoplossing. De armaturen zijn op de bestaande pendels één op één vervangen door onze ORKAN LED LOUVRE. De aangepaste behuizing met een hoogte van slechts 40mm voorzien van dubbel parabolische hoogglans spiegeloptiek UGR<16 bleek de ideale verlichtingsoplossing. De armaturen zijn tevens voorzien van DALI dim omdat de wens van de klant was het licht te kunnen regelen.

Stichting InnoSportLab ‘s-Hertogenbosch (ISLDB) is een non-profit organisatie gevestigd in ‘De Plek’ in ‘s-Hertogenbosch. ISLDB is hét enige centrum van innovatie voor de turnsport in Nederland. Sinds 2016 is het lab een Sportinnovator centrum. De Plek is tevens Nationale Topsport Centrum voor Turnen Heren en Regionaal Topsport Centrum voor Turnen Dames. Daarnaast trainen veel andere breedtesporters in zo’n 30 gymnastische disciplines in deze hal.

Gerelateerde projecten:

Benieuwd wat LUXOR LICHT voor uw project kan betekenen?

Contact