Merken

LUXOR LICHT

LUXOR LICHT is lichtadviseur, producent en leverancier van verlichtingsarmaturen. Met meer dan 30 jaar ervaring in verlichting is LUXOR LICHT gespecialiseerd in het projectmatig aanbieden van betaalbare, hoogwaardige verlichtingsoplossingen. Met aandacht voor de opdrachtgever, in combinatie met een hoog kennisniveau over verlichting, is LUXOR LICHT een gewaardeerde partner in het leveren van maatwerk verlichtingsoplossingen. LUXOR LICHT is een kleinschalige professionele organisatie die met passie en plezier werkt om haar klanten optimaal te ondersteunen. LUXOR LICHT onderscheidt zich door het toepassen van hoogwaardige componenten waardoor de veiligheid en kwaliteit kan worden gegarandeerd. Daarom hanteren wij een standaard garantie van 5 jaar op onze LED armaturen.

Logo LUXOR LICHT
LUG

Het LUG-bedrijf is een van de grootste fabrikanten van industriële en decoratieve armaturen. Het aanbod van het bedrijf omvat een breed scala aan buitenarmaturen voor verlichting van gebouwen, verlichting van benzinestations, straten of parkeergarages. Alle armaturen voldoen aan de eisen van de EU-markt en voldoen aan de voorkeuren van gebruikers, een combinatie van modern en aantrekkelijk design met functionaliteit en uitstekende verlichtingsparameters. De belangrijkste afnemers van onze producten, zowel op de binnenlandse als buitenlandse markt, zijn elektrotechnische groothandels, grootwinkelbedrijven en importeurs van elektrische installatiematerialen en industriële verlichting. Buiten het land opereert het bedrijf op de westerse markten, de Scandinavische landen en op de markten in het Midden-Oosten.

Logo LUG
SIDE

Wij zijn een Italiaans bedrijf dat verlichtingsarmaturen voor interieur en exterieur produceert. Met onze fabrieken in Lissone, in de provincie Monza, opgericht in 1982, heeft SIDE een referentiepositie bereikt in de verlichtingssector op de Italiaanse en internationale markt in de afgelopen 37 jaar.
Ons onderzoeks- en ontwikkelingscentrum werkt nauw samen met toonaangevende LED-fabrikanten. Daardoor zijn we in staat snel innovatieve producten te ontwikkelen. Door  de ondersteuning van onze gecertificeerde interne laboratoria worden we in staat gesteld wijzigingen in de producten van de catalogus voor te stellen, om zo aan verzoeken van architecten, ontwerpers en lichtontwerpers te voldoen.

Logo SIDE
LTS

Met jarenlange ervaring en innovatiekracht, zijn wij continu onze producten en processen aan het verbeteren om ten alle tijden samenhangende en perfecte oplossingen te kunnen bieden.
Door dat te doen tonen we groot gevoel van verantwoordelijkheid naar onze stakeholders bronnen. Onze betrouwbare en toegankelijke cultuur van samenhorigheid wordt gekarakteriseerd door openheid en begrip.

Logo LTS
Performance In Lighting

Onze internationale groep is gevestigd in Colognola ai Colli, in de provincie Verona, en heeft bovendien belangrijke productiefaciliteiten in Duitsland, België en de Verenigde Staten van Amerika. Onze meer dan 700 medewerkers en de talrijke filialen geven ons een globale blik op de verlichtingswereld over de hele wereld. Een internationale omvang met een stilistische aanpak van oorsprong “Made in Italy” en technologisch research waardig van de beste “Made in Germany”.

Logo Performance In Lighting
KINGSUN

KINGSUN is een van de grootste fabrikanten van buitenverlichtingsarmaturen in China. Er is al meer dan 10.000km wegennet door KINGSUN verlicht. Het assortiment openbare verlichtingsarmaturen is zeer uitgebreid en bestaat uit verschillende productseries die oplopen van laag vermogen, in een klein formaat, tot hoog vermogen in een grote behuizing. In de Benelux worden de KINGSUN armaturen met name toegepast voor terreinverlichting en gevelverlichting. Het assortiment bestaat tevens uit parkverlichting, RGB verlichtingsunits voor het aanlichten van gebouwen, grondspots, schijnwerpers voor verkeerspleinen, sportverlichting en tunnelverlichting. De toegepaste LED’s zijn van Cree, Lumiledsof, Samsung en worden aangestuurd met standaard-of intelligente drivers van o.a. Philips. Neem contact met ons op voor meer informatie over KINGSUN buitenverlichting. Onze specialisten staan graag voor u klaar.

Logo KINGSUN
Malmbergs

We hebben strenge eisen op het gebied van kwaliteit, werken nauw samen met onze leveranciers en spelen zelf ook een actieve rol in het maken van de producten en de veiligheid. Dit geeft ons het voordeel van efficiënt werken en de kwaliteitscontrole van de hele productcyclus.
Onze producten worden zorgvuldig getest voordat ze in ons programma worden opgenomen.
Onze klant moet een veilig gevoel krijgen wanneer ze producten van ons bestellen. Daarvoor zijn alle producten goedgekeurd en gecertificeerd volgens Europese en internationale standaarden.

Logo Malmbergs
Linergy

Onze producten voor noodverlichting zijn vervaardigd volgens productie processen waarvan het elektronische gedeelte parametrische controles ondergaat via een geautomatiseerd systeem. Een groot team van ingenieurs werkt voortdurend aan verbeteringen om de technische evolutie en de normen te volgen.

Logo Linergy
METALICHT
Logo METALICHT

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Contact