Home

Met meer dan 30 jaar ervaring in verlichting is LUXOR LICHT gespecialiseerd in het projectmatig aanbieden van betaalbare, hoogwaardige verlichtingsoplossingen.

Visie: Marktleider in maatverlichting.


Met aandacht voor de opdrachtgever, in combinatie met een hoog kennisniveau over verlichting, is LUXOR LICHT een gewaardeerde partner in het leveren van innovatieve maatwerk verlichtingsoplossingen.

Missie: Met passie en plezier werken om klanten optimaal te ondersteunen met verlichtingsoplossingen.

Als kleinschalige organisatie leveren van verlichtingsarmaturen aan de elektrotechnische installateur en de zelf installerende bedrijven op basis van door ons gemaakte lichtadviezen.

MADURO60

Het besparen op de energie voor uw verlichting wordt door de MADURO60 wel heel eenvoudig. Met een lichtopbrengst gelijk aan een TL 2x36W bespaart u tot 65W per armatuur. De MADURO60 heeft het A+ label.

Door zijn unieke vormgeving en de klik&fit montage kan de MADURO60 eenvoudig op ieder zichtbaar draagprofiel van een systeemplafond worden gemonteerd zonder aanpassing van de plafondtegels.

Voor de productie van de MADURO60 maken we alleen gebruik van componenten met de beste kwaliteit. Samen met het robuuste ontwerp en de 10 jaar garantie zorgt dit voor een zorgeloze omschakeling naar de MADURO60.

Bekijk hier het installatiefilmpje!

 

Stel hier uw vraag

LUXOR LICHT

Luxor Licht

BENT U OP ZOEK NAAR EEN LICHTPLAN ONTWERP?
NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP.

Contact

BENT U OP ZOEK NAAR EEN LICHTPLAN ONTWERP?
NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP.

Contact